TutkuLu Msn Nickleri - Sizin Portal

TutkuLu Msn Nickleri

Tuesday, July 1, 2008



 
 

MSN :

 
 

02.05.2008 tarihinde Msn NickLeri üzerinden, yazan: yazan noreply@blogger.com (EFECAN03)

Tutkulu sevgi msn nickleri Sözleri & İletileri

İnsanlar tanıdım ıyldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin ıyldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!
İstemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl...Küllenir gün gelecek,yoksa bu ateş benide....Çok zamandan berridir özlediğim buydu asıl...göremezsin ben uzaklarda iken gölgemize...elveda aşkım
İçine düsen her hüzün damlası sana seni ne kadar çok sevdiğimi hatırlatsın.
ask sözleri | aradıiğın güzel söz bizde
Kalbim kopsa yerinden avucuna atacağım elimden gelse ömrüne ömür katacağım yemin olsun toprakta bile meleklere seni anlatacağım
Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parçalayacak kadar asildir.
Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karıştın.
Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan göz yaşlarıma, yalnızca sen laiksin.. Çünkü benim için çok özelsin aşkım..
Kalbimi kırmak denize yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek ise gece güneşe dokunmak kadar zordur.sen denize yazı yazdın simdi gece günesin dogmasını bekleeeeeeeee
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Ş imdi güneşin doğmasını bekle.
Kalmışsa...Aşıklara sor,aşığın artar değeri..Artar,fakat insana değer kalmışsa.
Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yinede...
Kapatıyorum gözlerimi karanlığa doğru bakıyorum, seni görüyorum karanlıkta, açıyorum gözlerimi birden kayboluyorsun, işte o zaman ben gidiyorum karanlığa doğru, sessiz ve sensiz..
Kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşularınki asla.
Karanlık gecede önemli değildir ıyldızları görmek. Gündüzleri ıyldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet.
Karanlığın içinde kaybolup duran sen kimsin sen benim misin sustun söylemedin zaman zaman yüreğime aydınlıklar saçan ben kimim ben senin miyim sustun söylemedin (Bir su tünelinde parlayan güneşimsin bir buğday tanesinde kaybolan düşümsün)
Kim bilir hangi aksam güneşle beraber bende söneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinede seni 'EBEDİYEN SEVECEÐİM'
Kimsin sen? Yasamak isteyip de yasayamadığım umutlarım, farkında olmadan ıyllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim...
Kimsin sen? yaşamak isteyişte yaşayamadığım umutlarımsın.. ıyllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin..
Korkma!Sakın sevmekten korkma.Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak ama öylesine zor ki kurşunu havada sevdaıy sıcacık yürekte tutmak..
Kuyruklu ıyldızlar vardır, dünyaya yetmiş ıylda bir gelirler. İnsanlar onu hayati boyunca belki bir kez görürler. Ben o ıyldızı gördüm, o da sensin bir tanem.
KüÇüK KELEBEGIN TüL KANATLARININ PIRILTILI TOZLARI PARMAK UÇLARIMA KARISTI ONLAR ORDAN NE ZAMAN UÇARLAR SEN YüREGIMDEN NE ZAMAN?
Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, öldüm, iş işten geçti, dediler...
Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;üZGüNüM ONA ENGEL OLAMAM...
Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum.
Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler.
Mutlu olmaıy biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin.
Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..
NASIL DOLDURDUYSAN HAYATIMI VARLIGINLA, BENDE YAZMAK ISTERIM ADIMI DEFALARCA DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA.
Nasıl ki uzaktaki ıyldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana.
Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De ıyldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil Bir Tek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum Sende bütün özlemler Sende bütün gelecek Beni bende arama Ben artık sen olmuşum.
Ne hasta bekler sabahı , Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı , seni beklediğim kadar... Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni, Bırak vehmimde gölgeni ,Gelme artık neye yarar...
ask sözleri | aradıiğın güzel söz bizde
Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek bile, değer bin bir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür.! Sendeki cehennemi değişmem bin cennete...
Ne seni benden daha fazla seven, nede benim sana daha fazla verebileceğim sevgim var. Anla işte seni ne kadar sevdiğimi mavişim...
Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.
Ne sözler ne de cümleler lazım bize. Bir bakış, bir tebessüm yeter de artar bize.
Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum, senden önce yoktum seninle var olmuşum, sende bütün ümitler sende bütün hayaller, beni sende arama ben zaten sen ölmüşüm..
Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...
Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse saman yolundan bir ıyldız düşer.
kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.
sevdi, sonunda kendi kendini buldu.Ne var ki, insanların büyük çoğunluğu kendi kendilerini KAYBETMEK için sever.Sevilmek mutluluk değildir.Her insan kendi kendini sever;ama mutluluk bir başkasını SEVMEKTİR...Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam;seni özlediğim içindir.Beklemenin korkunç zehiri öldürmüyorsa beni;seni özlediğim içindir.Yaşıyorsam;içimde umut varsa,yine seni özlediğim içindir. Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki!
Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim.
Rüyalarını gül yapraklariyla yatağını papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabusları aldım ki en güzel rüyaları sen göresin.. cepci.com
Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tıpkı gözlerindeki huzur gibi.
Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler. yüreğine sus dersin, belki sözünü dinler.giden gitsin aldırma ,yangınlarda söner. sakın bakma arkana, krallar önde gider.
Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum Güneşim Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
Sana Yüklediğim Anlamları Senmişsin Gibi Düşünme.. ALDANIRSIN... Sen O Anlamlarla Sadece Bende Varsın.. BEN SEVİYORSAN SEN BAHANESİN ! ! !
Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.
Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?
Sana nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatim desem hayat çok kısa, çiçeğim desem çiçek soluyor. Sana canim demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yasıyor...
Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma. Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi verecegim, sev ama incitme!...
Sana ıyldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için.
Sanma ki ismini bir başkası silecek seninle başladım seninle bitecek...
Sanma ki dönerim artık geriye, bu sana aşkımdan en son hediye, beni hatırlaıyp ağlarsın diye; kapına kırmızı bir gül bıraktım.
Sari giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen yaşanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedenim...
Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatin cesaret veren mutluluk yani ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.
Sen beni sevmedin..Sevseydin gelirdin Dünyanın bir ucuna .özleseydin arardın bekledim hep boşuna..Her hataıy yapardın Aşık olsaydın!!!
Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmaıy diliyorum.
Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Çünkü sen benim için daima teksin!
Sen dünyaya sürgün bir meleksin .Ve ben seni o kadar çok seveceğimdi .Bir daha cennetine dönemeyeceksin
Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...
Sen elimden tutunca, deniz basardı içimi. Sen elimden tutunca, yüreğim yeşil yosunlara takılıp günlerce dip akıntılarının pesisira gitmek isterdim.
Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.
Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi hak etmeyeceği kadar özelsin.
Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin..
Sen günesin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!
Sen istediğin kadar sakla, Gündüze sar biriktirdiğin geceleri Ben beni sevmediğini Güneşten öğrendim! Ve sen Benim seni sevdiğimi Biri seni sevince anlayacaksın!
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur.
Sen varya sen, ayni sigaram gibisin. Dumanı gözlerin, külü dudakların. Yalnız aranızda bir fark var. Sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun.
Sen çatlayan dudaklarıma bir damla su. Sen, içimdeki yasama tutkusu, Sen avuçlarıma düsen bir kar tanesi, Sen sevgilim, sevdiğim, herseyimsin...
Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin... Bil ki çok özlendin...
Sen, yalçın bir tepede, hırçın rüzgarlara karşı korunaksız bir papatyasın, ben ise seni kaybetmemek için köklerine sarılmış, toprağınım....
Senden başka bir tane yok bu dünyada,gülümsemeyi asla unutma,gözlerinin içi gülsün gülerken,bakışların pırıl pırıl olsun ve her zaman nemli kalsın göz pınarların sevdiceğim!
Senden önce bir sevgim vardı desem yalan olur, koynumda kokun ruhumda hüzünüm senden önce sevdim desem yalan olur.Göğsümde başın, gönlümde aşkın senden önce taptım desem yalan olur. Bilmedin sen kıymetimi desem yalan olur. Bilmedin sen sevmesini desem yalan olur. Varlığımda yokluğumda sensiz yalan olur.Mutluluğum mutsuzluğum sensiz yalan olur. Gözyaşları gülmelerim sensiz yalan olur. Duygularım umutlarım sensiz yalan olur...
Seni Çok özledim. Seni Her özlediğimde Kalbime Bir ıyldız Çizdim. Seni Ne Kadar özlediğimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir Gökyüzüne Sahibim Canim!!
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim.
Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi. Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın...
Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsın.
Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.
ask sözleri - sms-sozleri.com
Seni denizdeki kumlar, gökteki ıyldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve günesin ışıklarından daha çok seviyorum.
Seni düşünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kir şeytanin bacağını bir kez beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde...
Seni günde bir defa düşünüyorum o da 24 saatime mal oluyor.
Seni her düşündüğümde kalbime bir ıyldız çiziyorum. Benim simdi kaç ıyldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni...
Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düsen her yağmur damlasını tutmaya çalış.Tutabildiklerin senin sevgin,tutamadıklarınsa,benim sana olan sevgimdir.
Seni saçaklarda titreyen bir serçenin kanat çırpası kadar masum ve bir annenin duası kadar içten seviyorum BİTANEM. Seni çok ama çok SEVİYORUM...
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adini aşk koyardım...
Seni seviyorum diyen dillere değil, senin için ağlayan gözlere inanmalısın!
Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığı koymaıy başarıyorsun...
Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymaıy başardığın için...

 
 
 
 

0 comments: