Constantine - Sizin Portal

Constantine

Wednesday, July 2, 2008



 
 

Admin :

 
 

25.06.2008 tarihinde Online Film Merkezi online film izle cinema diziizle üzerinden, yazan: yazan noreply@blogger.com (Caner Admin)

Filmin Konusu
Dünyada insan görünümünde dolaşan melez melek ve iblisleri hemen tanıma becerisiyle doğan Constantine, başına bela olan bu yeteneğinin yarattığı işkenceden kurtulabilmek için intihara başvurur. Ama başarısız olarak kendini yeniden dünyada bulur. Yaşamdan kısa bir süre kopmuş biri olarak, cennet ve cehennem arasındaki dünyevi sınırlarda gezinir ve şeytanın emir erlerini derinliklere geri göndererek kefaretini ödemeye çalışır.

Ama bir aziz değildir Constantine. Hem bu dünyada, hem öbür dünyada hayalkırıklığına uğradığı için, çok içki içen, hızlı yaşayan, kahramanlık fikrinden nefret eden buruk bir kahramandır. Ruhunuzu kurtarmak için savaşsa da, hayranlığınızı, minnetinizi ve merhametinizi kesinlikle istemez. Onun tek isteği, cezasının ertelenmesidir.

Şüpheci dedektif Angela Dodson, ikiz kızkardeşinin esrarengiz ölümünün üzerindeki sır perdesini kaldırmak için Constantine'in yardımını istediğinde, soruşturma ikiliyi günümüz Los Angeles'ın topraklarının altında var olan iblisler ve melekler alemine sürükler. Felaketi andıran bir dizi dünyaötesi olay yaşayan ikili, ister istemez kenetlenerek ne pahasına olursa olsun kendi iç huzurlarını bulmaya çalışacaklardır...

 
 
 
 

0 comments: